Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
    The clean solution

    Zmywarki Tunelowe

    Zaawansowana zmywarka tunelowa – koszowa - zawsze wtedy, gdy w grę wchodzą duże wyzwania

    Poznaj zmywarki tunelowe MEIKO do najtrudniejszych zadań

    Duża gastronomia wymaga zaawansowanych rozwiązań. Wszędzie tam, gdzie potrzeba wysokiej wydajności mycia, najlepiej sprawdzą się zmywarki tunelowe. To najczęściej wybierane rozwiązanie w obiektach żywienia zbiorowego, takich jak stołówki, jadłodajnie czy restauracje. 

    Postaw na automatyzację procesów mycia

    Profesjonalne zmywarki tunelowe MEIKO to maszyny do gastronomicznych zadań specjalnych. Charakteryzują pełną automatyzacją procesów mycia. Dzięki temu umycie kilkuset koszy pełnych pojemników, garnków, kieliszków czy tac nie stanowi większego problemu. To szczególnie istotne tam, gdzie na bieżąco potrzeba higienicznie czystych naczyń. Tunelowe zmywarki koszowe to również wysoką uniwersalność – bez problemu radzą sobie ze zróżnicowanymi elementami zastawy, a dzięki segmentowej budowie często można rozbudować je o dodatkowe moduły. 

    Zmywarki, które minimalizują koszty i chronią środowisko

    Zaawansowana technologia, która cechuje zmywarki tunelowe MEIKO, to nie tylko wysoka automatyzacja procesów mycia, ale również ich ekonomia. Dbamy o to, aby urządzenia do dużej gastronomii pochłaniały jak najmniej prądu i wody, oraz były maksymalnie proste w obsłudze. Dzięki temu Twoje koszty maleją, a oszczędność zasobów przekłada się na skuteczniejszą ochronę środowiska naturalnego.  

    Wieloetapowe mycie naczyń gwarancją najwyższej higieny

    MEIKO rozumie, jak ważna dla gastronomii jest maksymalna higiena. Jeden błąd może skończyć się tragicznie dla reputacji jadalni, restauracji czy hotelu. Właśnie dlatego nasze zmywarki tunelowe cechuje rozbudowany, wieloetapowy system czyszczenia naczyń. Dzięki temu masz gwarancję, że wkładając kosz z brudnymi naczyniami, po wszystkim otrzymasz w pełni czystą zastawę, bez najmniejszego śladu zabrudzenia czy szkodliwych bakterii.