Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
    The clean solution

    Zmywarka do restauracji - UPster ® H

    Tak można zmywać!

    Jaka jest najlepsza kapturowa zmywarka do restauracji?

    Wygoda i rekordowe czasy mycia -  gastronomiczna zmywarka do restauracji UPster® H 500 zmywa z wykorzystaniem ogromnej mocy, a tym samym szybko i dokładne. Zapewnia najwyższy poziom obsługi i ergonomię – to istotne zwłaszcza wtedy, gdy czyste naczynia potrzebne są na bieżąco przez cały dzień. W tej profesjonalnej zmywarce kapturowej mieszczą się nawet największe naczynia. Urządzenie ładuje się w łatwy i wygodny sposób. Wystarczy wsunąć je z bocznej strony, przesunąć pałąk kaptura w dół i wszystko gotowe -  automatyka uruchamiania program i rozpoczyna zmywanie. Dodatkową zaletą, która sprawia, że UPster® H 500 to najlepsza zmywarka do restauracji, jest system odprowadzania pary. Podczas otwierania urządzenia, opary uchodzą do tyłu, a nie prosto w twarz pracownika. Z takim poziomem komfortu, zmywanie w restauracji to czysta przyjemność!

    Zmywarki kapturowe UPster® H 500 firmy MEIKO to również:

    • Komfortowa temperatura w zmywalni dzięki MEIKO AirConcept
    • Wysoki połysk naczyń dzięki modułowi MEIKO GiO
    • Rozbudowane programy oszczędzające zużycie wody
    Liczy się wnętrze
    Funkcjonalność i wygoda w zmywalni

    Funkcjonalne, wygodnie wyjmowane sita płaskie przykrywają umieszczoną pod nimi komorę myjącą.

    Moc i szybkość mycia - każdego dnia

    Tylko nowoczesna technologia i najlepsze materiały mogą zagwarantować wysoką jakość i krótkie czasy zmywania. Ramiona myjące i płuczące ze stali nierdzewnej świetnie się tu sprawdzają, czyniąc z UPster® H 500 doskonalą zmywarkę do restauracji.

    Czystość i higiena dzięki systemowi filtracji ługu AktivPlus

    Filtr AktivPlus w połączeniu z sitami w komorze myjącej zapewnia optymalną filtrację ługu podczas zmywania. Dla użytkownika oznacza to dłuższe zachowanie czystości w komorze oraz najwyższy poziom jakości zmywania pod względem higieny.